ΘΗΚΗ SMART CASE BOOK - SAMSUNG GALAXY J4 ΧΡΥΣΟ

Κωδικός προϊόντος: ΘΗΚΗ SMART CASE BOOK - SAMSUNG GALAXY J4 ΧΡΥΣΟ

Διαθεσιμότητα: άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: €7.49
Αγοράστε με 1 κλικ Χωρίς εγγραφές και passwordsΣας ευχαριστούμε

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός της ημέρας για να διευκρινίσουμε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Η θηκη για samsung galaxy J4Smart Case Book είναι μοναδική στο σχεδιασμό της, κατάλληλο για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα των smartphones και άνετη στην καθημερινή χρήση.
 
Απ' έξω η θηκη για samsung galaxy J4  διαθέτει κάλυμμα που καθαρίζεται εύκολα με ένα πανί και έτσι είναι εύκολο να συντηρηθεί. Το εσωτερικό η δερματινη θηκη για samsung galaxy J4   είναι φτιαγμένη από μαλακό υλικό που προστατεύει την οθόνη από γρατζουνιές.
 
Η θηκη βιβλιο για samsung galaxy J4  διαθέτει επίσης εσωτερική τσέπη εγγράφων. Η δερμάτινη θήκη για samsung galaxy J4έχει μαγνητική στερέωση. Το smartphone τοποθετείται σε πλαίσιο σιλικόνης που έχει οπές για τα κουμπιά του και επομένως λειτουργεί κανονικά χωρίς να χρειάζεται να το αφαιρέσετε από τη θήκη.
 
Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη δερματινη θηκη για samsung galaxy J4ως βάση, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες ή να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο.
 
 ( thiki gia samsung galaxy J4, thiki gia samsung galaxy J4, dermatini thiki gia samsung galaxy J4, dermatini thiki gia samsung galaxy J4).
 
Μπορείτε να αγοράσετε τώρα τη Θηκη Smart Case Book - samsung galaxy J4Χρυσό σε πολύ χαμηλή τιμή από το ηλεκτρονικό κατάστημα Skyfon.gr.