LG K8 4G K350N

Κωδικός προϊόντος: LG K8 4G K350N

Διαθεσιμότητα: άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: €122.00
Αγοράστε με 1 κλικ Χωρίς εγγραφές και passwordsΣας ευχαριστούμε

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός της ημέρας για να διευκρινίσουμε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Tags: LG, K8, 4G, K350N

 

Η LG έχει φροντίσει ώστε όλες οι συσκευές της σειράς Κ να ακολουθούν την ίδια κατά βάση σχεδιαστική φιλοσοφία ώστε να δειχνουν ότι ανήκουν στην ίδια «οικογένεια». Κάθε μια από αυτές όμως έχει τα δικά της μικρά σχεδιαστικά γνωρίσματα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστή από τις υπόλοιπες.
Στην περίπτωση του LG K8 τιμη λοιπόν, η εταιρεία έχει επιλέξει να «αφαιρέσει» το 2.5D κρύσταλλο από την οθόνη της συσκευής, το αναγνωριστικό στοιχείο του Κ10, ενώ γύρω από αυτή έχει τοποθετήσει ένα χρωμιωμένο πλαστικό πλαίσιο, κάτι που είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε σε συσκευή της.
 
Όπως σε σχεδόν όλες τις συσκευές της LG, έτσι και στο Κ8, στο μπροστινό του μέρος το μοναδικό ορατό χαρακτηριστικό είναι το λογότυπο της κάτω από την οθόνη.
Στο πίσω μέρος τώρα, το «καπάκι» του LG Κ8 τιμες είναι κατασκευασμένο από το ίδιο «άγριο» στην αφή υλικό που χρησιμοποιείται και στις υπόλοιπες συσκευές της σειράς Κ. Το υλικό αυτό αποτελεί ουσιαστικά και το στοιχείο που κάνει το Κ8 να δείχνει ότι ανήκει στην συγκεκριμένη οικογένεια συσκευών.
Τα πλήκτρα χειρισμού βρίσκονται ως συνήθως και αυτά στο πίσω μέρος του Κ8, όμως η διάταξη αυτή είναι κάτι που η εταιρεία έτσι και αλλιώς χρησιμοποιεί στις περισσότερες από τις συσκευές της. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως το μέγεθος τους αλλά και η αίσθηση που αφήνουν με το πάτημα τους είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε συσκευή της LG.
 
Το βασικότερο χαρακτηριστικό του LG Κ8 timi, και αυτό που το διαχωρίζει ουσιαστικά από το αμέσως μεγαλύτερο Κ10 είναι η 5 ιντσών οθόνη του. Η ανάλυση της είναι πρακτικά ίδια στα 1280 x 720 pixels ή αλλιώς 720p ενώ και η ποιότητα της είναι αυτή που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.
 
Η ζωντάνια των χρωμάτων της είναι αρκετά εντυπωσιακή για μια συσκευή της κατηγορίας αυτής, ενώ ακόμα και με τον φωτισμό στην μέγιστη ένταση του, δεν υπάρχει η παραμικρή αλλοίωση. Η μέγιστη αυτή ένταση του φωτισμού είναι αρκετά δυνατή για να κάνει την οθόνη του Κ8 εύκολα αναγνώσιμη ακόμα και κάτω από τον ήλιο.
 
Το γραφικό περιβάλλον που έχει σχεδιάσει η LG για τις συσκευές της είναι συνολικά ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς εμφάνισης και λειτουργικότητας. Στην περίπτωση του K8, ενώ η συσκευή τρέχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση του Android της Google, την 6.0 πάνω από αυτή δεν υπάρχει η αντίστοιχα νεότερη έκδοση του UX της LG που υπάρχει στο G5 της εταιρείας.
 
Στο πίσω μέρος του LG K8 times βρίσκεται μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Mpixels. Η διαφορά με αυτή του K10 στην ανάλυση και όχι μόνο είναι μάλλον λογική προκειμένου οι δύο συσκευές να είναι όσο το δυνατόν πιο διαφορετικές μεταξύ τους.Σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση της τώρα, αυτή δεν προσφέρει εκπλήξεις, ούτε ευχάριστες αλλά ούτε και δυσάρεστες.
 
Σε εξωτερικούς χώρους και γενικότερα σε συνθήκες καλού φωτισμού, οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει το K8 είναι σε κάθε περίπτωση ικανοποιητικές. Το χρωματικό τους εύρος αλλά και η φωτεινότητα τους διαφέρει σημαντικά από τις περισσότερες συσκευές της εταιρείας, έχοντας μια πιο «ψυχρή» απόχρωση από ότι συνήθως.
Όπως ήδη αναφέραμε, το K8 είναι από τις λίγες συσκευές της εταιρείας που ( όχι απαραίτητα κακώς ) δεν χρησιμοποιούν κάποιον επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό τους.
 
Η επιλογή του ΜΤ6735 της Mediatek έχει γίνει προφανώς ώστε το κόστος παραγωγής του K8 να διατηρηθεί χαμηλότερα από ότι αυτό του Κ10. Όμως ο επεξεργαστής της Mediatek δεν είναι απαραίτητα «Χειρότερος» από τον αντίστοιχων δυνατοτήτων Snapdragon 410 της Qualcomm ενώ υπό συνθήκες είναι και καλύτερος.
 
Στο εσωτερικό του βρίσκονται όπως είναι μάλλον αναμενόμενο σε αυτή την κατηγορία, μόλις 4 συνολικά πυρήνες επεξεργασίας. Η αρχιτεκτονικής τους είναι η επίσης συνηθισμένη πλεον A-53 της ARM και ο μέγιστος χρονισμός τους φτάνει το 1.3 GHz. Στο K8 ο MT6735 συνδυάζεται με 1.5 GB μνήμης RAM, όσο δηλαδή είναι αποδεκτό σε αυτή την κατηγορία. Ο συνδυασμός των δύο προσφέρει στην συσκευή την ταχύτητα λειτουργίας που πρέπει να έχει ώστε να μην δημιουργεί προβλήματα στον χρήστη της.
 
 
Ετος κυκλοφορίας 2016, February
Display 720 x 1280 pixels , 5 inch
Μνήμη 8/16 GB, 1.5 GB RAM
Διαστάσεις και βάρος  144.6 x 71.5 x 8.7 mm157 гр.
Κάμερα 8 MP, autofocus, LED flash
Κάρτα επέκτασης microSD, up to 32 GB
Λειτουργικό σύστημα Android OS, v6.0 (Marshmallow)
Bluetooth  ΝΑΙ
GPRS  ΝΑΙ
WiFi  802.11b/g/n
Μπαταρία Removable Li-Ion 2125 mAh